Hoppa till sidans innehåll

Anmälningar


Välj i menyn till vänster vilket evenemang du vill anmäla dig till!

Länk till kurschema:

Länk till kursförklaring - dvs i vilken ordning man går kurserna 

Du som seglar i en grupp i ungdomsverksamheten behåller automatiskt din plats.

Vi lämnar besked om plats ca 1 gång per vecka. Sen avanmälan debiteras generellt med 1500 kr eller enligt info på respektive kurs. Med sen avanmälan menar vi senare än 30 dagar före kursstart. Detta gäller även ungdomsverksamheten.

Nybörjarkursen 2-krona för kvinnor är redan fulltecknad för våren. Ni som anmäler er nu kommer på köplats och får besked om och när plats bereds.

Vi vill påminna om att MKS drivs ideellt och det innebär att även information om kurser och hanteringar av anmälningar etc. hanteras på fritiden av ett fåtal personer. Vi kan inte hantera anmälningar och specialönskemål via mail, detta måste hanteras via vår anmälningsfunktion. På mailen This is a mailto link kan vi hantera frågor om kurserna, men inte utfästelser om plats i kurs tex.

För att delta i en kurs behöver du även vara medlem och du behöver därför även söka och betala för medlemskap. Detta är för att ansvarsförsäkringarna regleras via medlemskap och verksamhetsbidrag från riksidrottsförbundet och kommun baseras på antal medlemmar, deltagande i aktiviteter, kön, ålder mm. Eftersom man kan gå flera kurser per år och alla medlemmar inte deltar i kursern kan vi inte ha detta som ett tillägg till kurserna i allmänhet.

   
   
Uppdaterad: 19 AUG 2018 22:48 Skribent: Claudia Beyer

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info