Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdagar


 

Arbetsdagar för 2017 är:

 8 april, samling kl. 9.30

 22 april, samling kl 09:30 - inställt

 

 15 oktober, samling kl. 9.30

Som arbetspliktiga räknas alla medlemmar som innehar båtplats oavsett båttyp, på MKS.

En normal "arbetsplikt" är ca 4-8 timmar per år. Arbetsplikten kan bestå av deltagande i vårens/höstens städdagar eller olika sorters specialuppdrag som görs under året. Specialuppdrag måste vara sanktionerade av hamnfogden/styrelsen. Den som utfört arbetsplikt skall själv tillse att den sammankallande noterat detta, annars löper medlemmen risk att debiteras för utebliven arbetsplikt.

Eventuella byten emellan grupper måste personen själv ordna och sedan meddela hamnfogden att byte skett. Om någon inte utför sin arbetsplikt inom tidsgränsen, kommer kassören utifrån deltagarlista/or från årets arbetsdagar att debitera medlemmen 500:-. Denna avgift skall betalas till MKS.

  

Arbetsdagar våren 2017 

Årets försäsong bjuder på extra mycket arbete. Fritidsförvaltningen kommer att byta ut våra två pontoner och även om de gör arbetet så återstår det mycket som vi i klubben måste göra. Utöver ställningar för jollarna på själva pontonerna så ska vi rusta upp förtöjningar av följebåtar och Två-kronor. Vi kommer därför att lägga in en extra arbetsdag efter att de nya pontonerna är på plats. Om allt går enligt plan så gör vi det den 22/4 och städar det sista efter alla vårens arbeten den 23/4.

Mellan den ordinarie arbetsdagen den 8/4 och den extra arbetsdagen den 22/4 kan ingen verksamhet bedrivas på hamnplan eller i klubbhusets nedervåning.

Den länge efterlängtade cykelparkeringen kommer också att göras klart innan säsongen börjar.

Observera. Alla medlemmar med båtplats i MKS hamn måste kontrollera till vilket arbetspass man har blivit utsedd. Meddela hamnfogden i god tid eventuella förhinder så att ersättare kan utses. De som inte är med under vårens arbetsdagar ingår i reserven och kommer mest troligt att ingå i arbetslaget för höstens arbetsdag. 

 

Listan utgår från innehavare av båtplats 2017

 Vårens husvärdar

 Höstens husvärdar

Mai
Juni
Juli

Carl Johan Callin
Marc Schwer
Åsa Polfjärd

Augusti
September
Oktober

Janne Ask
Eva Grossman
Stefan Sundblom

För att se vad en husvärd gör klicka här >>

 

 

Cykelparkering

Regelstomme monteras av Kent Strid. Trall monterades 12 mars. Cykelställ kommer.
Leffe Nilsson, Olle Wenrup, Ebbe Rosén, Hasse Thambert

 

Ordinarie arbetsdag lördag 8/4 Samling 09:30

Uppgifter: Byta plank på sjösättningsramp, städa utomhus, flytta jollar till sina nya platser, tömma pontonen på jollar. OBS: Alla måste låsa upp sina båtar innan dess!, Fixa följebåtarna.

Kåre Jansson, Peter Degerfeldt, Mikael Hilke, Claudia Beyer, Nina Westerlind, Anneli Lundstedt, Magnus Elgåhs, Lennart Eriksson

 

Extra arbetsdag lördag 22/4 Samling 09:30 - inställt

Uppgifter: Färdigställning av de nya pontonerna, skruva plank, montera heltäckningsmatta, montera beslag, förtöjningar mm för tvåkronor och följebåtar, bär tillbaks jollar till ponton.

Leif Wadholm,Niklas Adler, Rutger af Sandeberg, Pelle Ek, Anders Örtnäs, Per Ohlander, Pär Lundström, Ann Lorén, Stefan Kindborg

 

Städa övervåning

Seglarskolan

 

Slutstäda nedervåning söndag 23/4

Annica Vellinga, Fabian Lenhard

 

 

vårens respektive höstens arbetsdag är respektive arbetslag som är ansvariga för det arbetet de skall utföra enligt den plan som finns. Om det mot förmodan finns folk som inte infinner sig på arbetsdagen eller hör av sig till hamnfogden kommer det att delas ut specialuppdrag som skall vara utförda före juni månads utgång för vårens grupp respektive före årsskiftet för höstens grupp

Inom vårens arbetslag utses personer som istället för vårens arbetsdag är husvärd en månad åt gången maj-juni. Utses av hamnfogden/styrelsen om ej frivilliga.

Inom höstens arbetslag utses personer som istället för höstens artbetsdag är husvärd en månad åt gången augusti-oktober. Utses av hamnfogden/styrelsen om ej frivilliga.

  

   
   
Uppdaterad: 2017-12-21 09:37

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info