Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Funktionärslista Kvällskör och Klubbseglingar

05 APR 2018 07:59
Funktionär på Kvällskör och Klubbens seglingar är ett uppdrag man utför en gång per säsong. Kolla listan om du ska vara funkis iår och skriv upp datumet :)
  • Skapad: 05 APR 2018 07:59

MKS är en ideell klubb och så är även våra funktionärer.  Funktionär på kvällskör och klubbens seglingar är ett uppdrag man som seglare i våra kvällskör utför en gång per säsong. Vid årets början fastställs årets funktionsschema. Till varje kvällskör och varje klubbsegling utses två funktionärer.  Här är länk till årets Funktionärslista.

Observera att vill ansvarig funktionär byta dag ansvarar densamma för att lösa detta med annan funktionär så tidigt som möjligt och meddelar Kappseglingsansvariga. För att resultatsammanställaren ska ge rätt person funktionärspoäng skall även information mailas till This is a mailto link

För att det ska bli så bra som möjligt för de deltagande är det bra om man tar uppgiften på allvar och är förberedd och har läst igenom både regelverket för kvällskören och funktionärsinstruktionen. (några justeringar kommer att göras inför 2018).

Skribent: Ann Lorén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info