Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Kvällskörkort

29 APR 2018 14:55
Ute i sista minuten i år igen? Lugn inloggningen till hemsidan fungerar utmärkt! Så än har du chansen att få 25 extra poäng i Kvällskörsresultatet
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 20:54

Vi vill att alla Kvällskörseglare har tagit Kvällskörkortet för att visa att de kan reglerna.  För att premiera det ger vi 50 extrapoäng i kvällskörsresultatet om man tar det innan första kvällsköret.  Till de som tar det under maj månad får 25 extra poäng.

Kvällskörkortet hittar du under fliken Medlemmar (medlemsinloggning krävs).

 

Långa vägen:

  • Osäker på hur du loggar in. Gå till Medlemssidan - Medlemssidan   Där finns instruktioner om hur du klickar på hänglåset i högra hörnet, liksom att du loggar enklast in med ditt personnummer - 10 siffror. Är du osäker på ditt lösenord klicka på länken så får du ett mejl som med instruktioner som beskriver hur du återställer ditt  lösenord. Mejlet kommer till samma adress som du får nyhetsbrevet, dvs den mejladress vi har registrerad på dig.
    När du loggat in så finns en länk till Kvällskortet i menyn till vänster eller här Kvällskörkort.
    Får du problem du inte kan lösa: kontakta This is a mailto link

Korta vägen:

  • Till dig som redan kan detta med inloggning kan klicka på denna länken för att komma direkt till Kvällskörkortet. Kvällskörkort.

Har du klarat Körkortet så blir du grön-markerad i Kvällskörsresultetet. Men lugn, det kan dock ta några dagar - vi är ju en ideell klubb.

Lycka till!

Skribent: Ann Lorén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info