Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Master SM, Master EM och nu Master VM

08 OKT 2017 14:46
MKS-damerna fortsätter att leverera. Först Kristin på EM, sedan Kristin, Pernilla, Therese och Ann på SM och nu Ann och Pernilla på VM.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2017 14:59

MKS-damerna fortsätter leverera på mästerskapen i år. 

Säsongen avslutades med att Ann kom trea på Master VM i Grand Master Dam och Pernilla femma i Apprentice Dam. Stort grattis säger vi till båda!

Säsongen började med att Kristin kom etta på bland Damerna i Apprentice och Ann missade bronset och kom fyra bland Damerna i Grand Master på  Master EM. 

Master SM. Kristin fortsatte sedan med att även komma etta i Apprentice Radial Combined, Pernilla tvåa och Therese trea.  I Grand Master Radial Combined kom Ann trea.  Per Ohlander kom in som tvåa och  Magnus seglade som en gud men föll pga två bfd.  Stefan Sundblom placerade sig som trea i Grand Master Standard.  På Master SM vann Kristin resp Ann sina damklasser Apprentice samt Grand Master.

Kristin, Pernilla och Therese har bakgrund från barn/ungdomsåren som opti och e-jolleseglare. Ann lärde sig segla jolle och laser av Christer och Olle på MKS!  Per Ohlander toppar kvällskörsligan med 600(?) kvällkör och Stefan har ungefär 500(?) kvällskör.

Master-VM kördes i år i Split och svenska laget bestod av 34 seglare varav 6 MKSare deltog:  Ann Lorén, Birger Törnqvist, Göran "Juppa" Olsson, Stefan Karlsson, Stefan Kindborg samt Ulf Myrin.  Med på plats fanns även Nisse och Mange.  Han som var mest nöjd med sitt resultat i övrigt var Stefan Karlsson som kom 22:a i Master Radial. Stort grattis även till dig.

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info