Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nu finns MKS på Facebook!

04 DEC 2010 12:00
Nu när isen lagt sig är det dags att börja nätverka istället. Hitta gamla och nya seglingsintresserade på Facebook. Kanske kan vi hitta kompletterande seglingsaktiviteter redan nu i vinter t ex isjakt eller varför inte snowkite. Klicka på "Gilla" när du hittat till Facebook-sidan.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2013 08:39

MKS Facebooksida är ett komplement till vår webb för vi enkelt och snabbt ska kunna sprida informaton om aktuella händelser.
 
Alla viktiga nyheter kommer att publiceras på hemsidan precis som vanligt - det är alltså inget "tvång" på att registrera sig som Facebook-användare för att få viktigt MKS information.  Tanken är att nu under vinterhalvåret börja med sidan för att sedan få full fart på nätverkandet i Facebook i vår.
 
Vill du få hjälp med att publicera något eller har några synpunkter i övrigt på sidan, så vänd dig till någon av våra facebook-administratörer, Ann Lorén (This is a mailto link), Gustav Eklund, Jesper Hoffstedt eller Joachim Staremo.

Du hittar Facebookingången antingen genom att klicka här MKS Facebooksida  eller till höger på denna sida - under reklamrutan - men precis över den blå rutan Genvägar.
Klicka på Mälarhöjdens Kanotsällskap till höger om vår flagga och då öppnar sig ett nytt fönster, in i Facebookvärlden.
Välkommen in!
ps. Glöm inte att klicka på GILLA-knappen!
Skribent: Ann Lorén

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info