Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Pontonbytet i MKS Hamn försenat

29 APR 2017 10:58
Bytet av pontonerna i MKS hamn har blivit försenat. Troligen kommer bytet att ske i mitten av maj. Trots de störningar som blir under själva bytet har vi för avsikt att försöka hålla igång verksamheten.
  • Skapad: 29 APR 2017 10:58

Vi kommer försöka hålla igång verksamheten under tiden bytet pågår, dvs både Kvällskör och Seglarskola kommer köras som vanligt under tiden pontonbytet pågår även om det kommer att bli lite stökigt.

Två-kronorna och följebåtarna kommer att ligga på MBK. Det tar därför extra tid att hämta och lämna båtar.

De 16 st lasrar som ligger på ponton kommer att fördelas ut över hamnområdet. På övervåningen kommer det att ligga båtar på cykelparkeringen och på balkongerna men med fritt utrymme att passera förbi. Men inga cyklar kommer att rymmas inom området. En del av sjösättningsrampen och delar av hamnplan kommer att blockeras av jollar. De som ligger på hamnplan ska ligga på kärror och kunna skjutas åt sidan för att komma åt ställen bakom. Seglarskolan kommer att få trängre men det borde ändå gå att bedriva verksamhet. På kvällsköret måste de som har jollar på sjösättningsramp och hamnplan vara i sjön i god tid innan för att ge plats för andra jollar.

Vår förhoppning är att störningarna inte ska pågå längre än två veckor.

Mer information kommer så snart vi vet datum och exakt tidplan.

Hälsar Hamnfogden Leffe W 

Skribent: Ann Lorén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info