Hoppa till sidans innehåll

Stor uppslutning på MKS årsmöte

14 MAR 2019 18:02

Det var en stor uppslutning på årets möte - över 50 personer samlades på Jakobsbergs Gård den 8 mars.
  • Skapad: 14 MAR 2019 18:02

Efter sedvanligt årsmöte var det dags för prisutdelning och utnämningar. Stefan Sundblom tog en välförtjänt storslam och gick hem med fyra av kvällens fem priser. Jocke Staremo tog det femte, som totalsegrare i Radialcupen.

Till Årets MKS:are utsågs Kristin Wilhelmsson, med motiveringen " Kristin är inte bara en mycket duktig kappseglare, hon sprider även positiv energi och är en förebild för oss alla. Hon är en god ambassadör för MKS". Utmärkelsen "Årets tränare" gick till Johan Luhr och Thea Fernström utnämndes till "Årets junior"

Under den efterföljande middagen avtackades de avgående styrelseledamöterna Bengt Schaurek och Bo Sternå som båda varit med i MKS styrelse i nästan 20 år. Bo var ordförande 2004-2005, övriga år har han bidragit i många olika roller.
Ett särskilt tack till Bengt som bidragit till att höja nivån på våra kappseglingar - körkortet, domare på banan, regelkurser och utvärdering är några exempel på initiativ som har höjt kvalitén. Genom detta har Bengt i hög grad varit delaktig när antalet deltagare på kvällskören ökat från ett 20-tal till över 40.

Under middagen berättade MKS förste ordförande och grundare Åke Hedenskog gamla goda minnen.

Vi säger välkommen till Hanna Persson som träder in som suppleant i styrelsen, övriga styrelseledamöter omvaldes eller var sittande.

Utlottningen av Jollesports Lasersegel bland de 15 bästa i MKS Cup vanns av Stefan Karlsson (som var och tjyvtränade på Malta).

Som ordförande känns det roligt att inleda säsongen med ett inspirerande årsmöte!
Stefan Kindborg

Skribent: Nina Westerlind
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info