Hoppa till sidans innehåll

Laserplatser 2022 - förteckning publicerad

01 APR 2022 00:05
Nu har laserplatsförteckningen för 2022 publicerats. Glädjande nog har vi många sökande och en kö av nya aktiva seglare som vill ha plats på MKS.  
  • Uppdaterad: 05 APR 2022 10:40

De som hade plats 2021 kommer att behålla sin nuvarande plats åtminstone initialt. Det kan komma att göras en översyn över utnyttjandet av de lasrar som har plats och omflyttningar att göras under säsongen.  Vi vill ju att de som har laserplats på MKS också är aktiva seglare och deltager i våra seglingar nu när alla coronarestriktioner släppts. 
Båtplatsförteckning finns på anslagstavlan i klubbhuset samt publicerad på medlemssidan.  
Vet du redan nu med dig att du inte kommer att segla innan 1/7 vill vi att du kontaktar oss på  This is a mailto link / 0707934669 omgående för planering av flytt av laser till förmån för aktivare seglare. 
Väljer att avsluta ditt båtplatsinnehav finns det alltid möjlighet för dig att segla ändå - vi har sex utmärkta klubblasrar för våra medlemmar att låna mot avgift de gånger de blir seglingssugna.  Fick du ingen laserplats har vi flera systerklubbar som välkomnar laserseglare, t ex MBK, ÅBS och SSS Bergvik. 
Seglingshälsningar
Ann Loren 
Båtplatsansvarig
Skribent: Ann Lorén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info