Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt inför ombyggnad av MKS brygga

04 OKT 2020 22:27
MKS sjösättningsbrygga kommer att renoveras i höst. Bryggkompaniet startar måndag 12 oktober och arbetet pågår 3-4 veckor. Från 12/10 till 7/11 är det inga andra aktiviteter i hamnen!
  • Uppdaterad: 04 OKT 2020 22:27

Inför bryggarbetet måste vi flytta undan ankarbox, bensinlåda och skåpet för optimistriggar samt de fyra laserjollar som ligger närmast ankarboxen. Arbetet innebär även att alla jollar på pontonerna måste flyttas bort. 

 

Från 12/10 till 7/11 inga jollar på pontonen!

Ankarboxar och skåp är nu tömda, elen urkopplad samt grannens båt flyttad. Säkerhetsbåten ska få tillbaka sitt reparerade drev fredag 9/10. Vi har fått ok från MBK att lägga jollar på deras brygga under ombyggnaden samt även att lägga någon följebåt där. MBK har båtupptagning fredag-söndag och för att inte störa den verksamheten är det lämpligt att flytta båtar dit på eftermiddagen söndag 11/10.

Några medlemmar har erbjudit sig att ta hem sina jollar och det frigör några platser på klubben. De flesta jollarna borde kunna få plats, staplade med stapelbara kärror eller liggande två och två. 

De som är på plats under KM måste hjälpa till att sjösätta den reparerade säkerhetsbåten, flytta det isärmonterade skåpet med ankarboxar samt flytta jollar från ponton. De som vill flytta jolle till MBK eller tänker ta hem den kan ligga kvar till på söndag.

Tömning av pontonen sker lördag 10/11 efter KM!

Höstens stora arbetsdag blir när renoveringen är klar, preliminärt söndag 8 november. Då ska vi återställa, flytta tillbaka jollar, ta upp följebåtar mm.

Skribent: Leif Wadholm
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Mälarhöjdens Kanotsällskap
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Besöksadress:
Pettersbergsvägen 54
12940 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info